• Standaard header

Vloerisolatie

Nooit meer koude voeten in huis door isolatie van de vloer. Naast dat het u een hoop scheelt op de energierekening, zal het ook de hoeveelheid vocht in uw huis reduceren en zal u minder snel last hebben van ongedierte in uw huis. Wanneer er veel vocht in de kruipruimte onder het huis aanwezig is, zal de bovenliggende vloer kouder aanvoelen en neemt de luchtvochtigheid toe. Door uw kruipruimte te isoleren met EPS-korrels, vormen de korrels een afsluitende laag, waardoor het vocht niet meer kan condenseren tegen de bovenliggende vloer. Alle negatieve gevolgen als gevolg van een vochtige kruipruimte verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Voordelen van vloerisolatie

Vloerisolatie zorgt niet alleen voor een aangenamer klimaat maar heeft nog meer voordelen waar u misschien niet gelijk aan denkt:

  • Minder onderhoud aan kabels en leidingen die door de kruipruimte lopen, doordat ze niet meer worden aangetast door water en vocht in uw kruipruimte;
  • Minder bacteriën en schimmels in uw huis;
  • Lagere luchtvochtigheid in het gehele huis;
  • Funderingsmuren worden minder snel aangetast;
  • Minder stookkosten, minder tocht in huis.

Kruipruimte Isolatie Noord, specialist in kruipruimte isolatie

Bij Kruipruimte Isolatie Noord bent u aan het goede adres voor uw vloerisolatie en kruipruimte isolatie. Door de stijgende vraag naar duurzame oplossingen bij isolatie bij bestaande huizen, hebben twee ervaren bouwondernemers hun handen ineengeslagen en zijn gestart met Kruipruimte Isolatie Noord. Wij zijn werkzaam door geheel Nederland en helpen graag zoveel mogelijk huishoudens aan een goed geprijsde en milieuvriendelijke kruipruimte isolatie.

Ruime ervaring

Kruipruimte Isolatie Noord heeft inmiddels al veel ervaring opgebouwd in het isoleren van vloeren. Wanneer u uw kruipruimte door een specialist laat isoleren met EPS-korrels, heeft u jarenlang plezier van de isolatie en weet u zeker dat u uw investering snel heeft terugverdiend. EPS-korrels zijn duurzame piepschuimkorrels, gemaakt van 100% gerecycled isolatiemateriaal met een zeer lange levensduur. Eenmaal aangebracht hoeft u niks aan onderhoud van de korrels te doen. Wij brengen de EPS-korrels met grote zorgvuldigheid en efficiëntie aan. Geniet ook van een aangenaam klimaat in uw huis, minimale luchtvochtigheid en minder ongedierte!

Wat kost vloerisolatie met EPS-korrels?

De kosten voor het isoleren van uw kruipruimte zijn sterk afhankelijk van de grote van uw kruipruimte. Vraag eenvoudig online een offerte bij ons aan, wij zullen u dan vrijblijvend een prijsopgave op maat sturen. Het isoleren van uw kruipruimte kost uiteraard wel wat geld, maar is binnen enkele jaren dubbel en dwars terugverdiend.

Condens in kruipruimtes

Eigenlijk heeft bijna elke vloer met een onderliggende kruipruimte last van condensvorming. En dit is niet alleen koud aan uw voeten, maar is ook slecht voor de houten vloerbalken, de leidingen en uw vloer. Wanneer u de kruipruimte vult met EPS-korrels wordt het vocht onder de isolatielaag gehouden waardoor u de gevolgen van een vochtige kruipruimte wegneemt.

Meer informatie over vloerisolatie

Als u meer informatie wilt over vloerisolatie door middel van het vullen van uw kruipruimte met EPS-korrels, neem dan vrijblijvend contact op met Kruipruimte Isolatie Noord door ons contactformulier in te vullen. Onze specialisten nemen dan spoedig contact met u op om u verder te informeren over de verschillende mogelijkheden van vloer- en kruipruimte isolatie. Wij zullen u ook informatie geven over mogelijke subsidieregelingen omtrent vloerisolatie. Er is een mogelijkheid tot een subsidie van maximaal €350 euro. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van kruipruimte isolatie in uw specifieke situatie.

 

  • * velden zijn verplicht.

Volg ons op:

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.