• Standaard header

Kruipruimte laten isoleren bij Houten Vloer

Het isoleren van uw vloer zorgt voor een hoger wooncomfort. U heeft minder warmteverlies richting de kruipruimte en minder last van koude tocht. Zeker bij een houten vloer zijn dit belangrijke punten in het wooncomfort. Kruipruimte Isolatie Noord helpt u graag verder met vloerisolatie van houten vloeren door de kruipruimte isolatie aan te brengen onder de vloer.

Grote voordelen bij kruipruimte isolatie

Het isoleren van uw kruipruimte heeft een aantal grote voordelen. Niet alleen biedt het een hoger wooncomfort doordat warmte beter boven de kruipruimte blijft, maar het zorgt er ook voor dat leidingen en fundering minder onderhoud nodig hebben. Bovendien wordt schimmelvorming tegengegaan en maakt u de kruipruimte minder aantrekkelijk voor ongedierte.

De kruipruimte isolatie betaalt zich dan ook vaak snel terug in wooncomfort, maar ook in geld. Door de besparing op stook- en onderhoudskosten kan de investering al binnen een aantal jaar terug zijn verdiend.

Belang van kruipruimte isolatie bij een houten vloer

Een houten vloer biedt sfeer en een warme uitstraling aan uw huis. Vocht en kou gaan alleen niet goed samen met een houten vloer. Zonder een geïsoleerde kruipruimte hebben vocht en kou echter vrij spel. Dit zorgt voor koude voeten, tocht in huis en bovendien een vloer die lijdt onder het vocht. Het vocht kan het hout aantasten en uiteindelijk kan het hout zelfs bol gaan staan door het vocht. Juist bij een houten vloer is het daarom belangrijk dat een kruipruimtespecialist uw kruipruimte isoleert met betrouwbaar isolatiemateriaal.

EPS-korrels, betrouwbaar en relatief goedkoop

Kruipruimte Isolatie Noord isoleert kruipruimtes met EPS-korrels. Deze piepschuimkorrels hebben uitstekende isolerende eigenschappen en zijn bovendien erg duurzaam. Dit maakt EPS-korrels zeer geschikt voor het isoleren van de kruipruimtes. Door de lange levensduur zijn de EPS-korrels bovendien relatief goedkoop.

De EPS-korrels worden op de bodem van de kruipruimte gelegd en wanneer er water in de kruipruimte staat, dan blijven de korrels drijven. Daarmee sluiten de EPS-korrels de kruipruimte af en kan het vocht niet naar boven optrekken. Daarmee wordt de luchtvochtigheid in uw huis verlaagd wat zorgt voor een warmer huis, minder onderhoud en een gezondere ademhaling.

Volg ons op:

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.