• Standaard header

Kruipruimte isoleren

De ruimte onder de vloer krijgt bij huizen vaak weinig aandacht. Logisch, want deze ruimte is niet zichtbaar. Toch heeft de kruipruimte veel invloed op het wooncomfort. Wanneer de kruipruimte vochtig is, dan heeft dat nadelige gevolgen voor het comfort van wonen en de kosten van het onderhoud aan uw woning. Heeft u last van een vochtige kruipruimte en wilt u uw kruipruimte laten isoleren? Lees hieronder dan meer over de mogelijkheden van kruipruimte isolatie of vraag onderaan deze pagina een offerte aan voor het aanbrengen van kruipruimte isolatie in uw huis!

Warmere vloer door de kruipruimte te isoleren

Het isoleren van de kruipruimte heeft een aantal belangrijke voordelen. De meest merkbare is een warmere vloer. Door te voorkomen dat vocht uit de kruipruimte tegen de onderkant van de vloer kan condenseren, blijft de vloer warmer. Geen koude voeten meer en veel minder tocht in huis zijn de directe gevolgen die u merkt. Vooral 's winters is dit prettig, maar ook in de andere seizoenen heeft u hier merkbaar voordeel van!

Doordat er minder kou door de vloer trekt en er dus minder tocht door het huis trekt, hoeft u minder vaak de kachel aan te zetten. Dit resulteert direct in lagere energiekosten en een beter energielabel. Daarmee wordt uw huis vaak meer waard. 

Minder onderhoud aan leidingwerk

Door kruipruimte isolatie aan te brengen in uw huis, voorkomt u condensatie aan de vloer. Hierdoor slijten leidingen minder en heeft roest minder kans om toe te slaan. Dit voorkomt lekkages en andere schade aan het leidingwerk.

Ongedierte blijft weg uit de kruipruimte

Door de kruipruimte te isoleren met EPS-korrels, blijven muizen en ratten weg uit de kruipruimte. EPS-korrels zijn niet fijn voor muizen en ander ongedierte waardoor de kruipruimte isolatie ook zorgt voor minder overlast van ongedierte. Ook bacteriën en schimmels vinden de piepschuimkorrels niet fijn en blijven weg uit de kruipruimte. Dit zorgt voor een gezondere luchtkwaliteit in huis. 

Rendement Kruipruimte Isolatie

Het aanbrengen van kruipruimte isolatie is een eenmalige kostenpost. De voordelen die het met zich meebrengt zijn groot en daarmee worden de kosten van de isolatie snel gedekt. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden van kruipruimte isolatie zijn voor uw huis? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Kruipruimte Isolatie Noord.

Wilt u graag weten wat kruipruimte isoleren kost? Kijk voor tarieven en lees meer over kruipruimte isoleren met behulp van EPS-korrels.

  • * velden zijn verplicht.

Volg ons op:

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.