• Kosten

kruipruimte isoleren? Kosten vloerisolatie met EPS-korrels

Uw kruipruimte isoleren met EPS-korrels is een duurzame manier van isoleren en het is relatief goedkoop. Zeker wanneer u nagaat dat de energiekosten drastisch dalen, het energielabel van uw woning gunstiger wordt en het woongemak omhoog gaat. Toch blijft het een belangrijke vraag hoe duur het aanbrengen van EPS-korrels is in uw situatie. De uiteindelijke kosten zijn uiteraard afhankelijk van de oppervlakte van uw huis en de moeilijkheidsgraad van het aanbrengen van de EPS-korrels voor uw huis.

Wat kost vloerisolatie met EPS-korrels?

Kosten kruipruimte isoleren met EPS-korrels? Per vierkante meter kunt u ongeveer rekenen op €20,- tot €30,-. Iedere woning is natuurlijk anders. Kruipruimte Isolatie Noord komt graag bij u langs om de situatie te bekijken, waardoor wij u op die manier een passende offerte kunnen aanbieden.

Het is vaak ook mogelijk om een subsidie aan te vragen als u vloerisolatie gaat aanbrengen. Informeer bij ons of u ook kosten kunt besparen op uw vloerisolatie.

Voordelen vloerisolatie met EPS-korrels

De kosten van vloerisolatie met EPS-korrels zijn relatief laag en bieden veel voordelen ten opzichte van andere manieren van kruipruimte isolatie. Zo kunt u nog steeds bij het leidingwerk als dit nodig is. Ook zorgen EPS-korrels ervoor dat ongedierte, schimmels en bacteriën geen kans maken om uw huis binnen te komen. Deze houden namelijk niet van de EPS-korrels. EPS-korrels blijven op het water drijven zodat het vocht niet kan condenseren tegen de vloer en kan optrekken via de muren.

Geschikt voor de meeste kruipruimtes

EPS-korrels is een perfecte manier van vloerisolatie doordat de korrels gemakkelijk kunnen worden aangebracht in bijna iedere kruipruimte. Zelfs de meest lastige hoekjes en gaatjes kunnen worden gevuld met de piepschuim korrels. Wanneer er meer dan 30 centimeter hoogte beschikbaar is, kunnen de specialisten de EPS-korrels al aanbrengen. Met behulp van een blaasmachine worden de isolatiekorrels evenredig verdeeld door de hele kruipruimte. 

Lange levensduur

EPS-korrels hebben een erg lange levensduur. Door hun gesloten celstructuur reageren ze met geen andere stoffen. Dit zorgt er allereerst voor dat ze niet in de etensketen komen, maar ook dat de EPS-korrels jarenlang meegaan. Bent u benieuwd wat de kosten worden van de kruipruimte isolatie van uw huis? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan met het onderstaande formulier. We geven u zo snel mogelijk terugkoppeling over uw aanvraag voor de isolatie van uw kruipruimte isolatie.

  • * velden zijn verplicht.

Volg ons op: