• Standaard header

Oorzaak en gevolg

Bijna de helft van alle woningen heeft een vochtige kruipruimte. En dat is ook niet zo vreemd, omdat een groot gedeelte van Nederland erg laag gelegen is en de bodem van een kruipruimte bovendien vaak bestaat uit slechts een laag zand. Maar ook de grondwaterstand, poreuze funderingen, doorslaande gevels, slechte verwarming of het ontbreken van ventilatie kunnen invloed hebben op de hoeveelheid vocht die naar boven stijgt. De gevolgen van omhoogtrekkend vocht verminderen uw wooncomfort op verschillende manieren. Kruipruimte isolatie is in die situaties de oplossing om de het vocht geen invloed te laten hebben op uw wooncomfort.

Oorzaken van een vochtige kruipruimte

Vocht in de kruipruimte kan verschillende oorzaken hebben. Van een hoge grondwaterstand, tot een slechte fundering, maar ook een kapotte leiding kan de oorzaak zijn voor een vochtige kruipruimte. Kruipruimte Isolatie Noord heeft de verschillende oorzaken van een vochtige kruipruimte voor u in kaart gebracht. Lees hier meer over de oorzaken van een vochtige kruipruimte.

Gevolgen van water onder de vloer

Een vochtige kruipruimte kan verstrekkende gevolgen hebben voor uw woongemak, energierekening en onderhoud aan uw huis. Zo lijdt uw gezondheid soms onder een vochtige kruipruimte en kan vocht onder de vloer schade toebrengen aan stucwerk en leidingwerk. We geven u graag persoonlijk meer informatie over de gevolgen van water onder de vloer, of lees hier de gevolgen die we het vaakste tegenkomen.

Waarom kruipruimte isolatie aanbrengen?

Door uw kruipruimte te isoleren voorkomt u de negatieve gevolgen van vocht onder de vloer. Dit levert vaak binnen een aantal jaar al zoveel besparingen op dat de kosten van de kruipruimte isolatie al snel terug verdiend zijn. Hoe en waarom moet de kruipruimte geïsoleerd worden? Als kruipruimte specialist vertellen we hier graag meer over

EPS-korrels als oplossing voor een vochtige kruipruimte

Als kruipruimte isolatiemateriaal gebruiken wij EPS-korrels. Deze korrels sluiten het vocht als het ware in en daardoor worden negatieve gevolgen van een vochtige kruipruimte voorkomen. Lees hier meer over de oplossing.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd wat Kruipruimte Isolatie Noord voor u kan betekenen om uw vochtige kruipruimte te isoleren? Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaand formulier:

  • * velden zijn verplicht.

 

Volg ons op:

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.