• Kosten

Kostenbesparing

Kruipruimte isolatie met EPS-korrels levert, naast meer wooncomfort, nog drie grote voordelen op:

  1. Een lagere energierekening
  2. Minder onderhoud
  3. Waardeverhoging van uw woning


Een lagere energierekening

Uit onderzoek blijkt dat per aangebrachte vierkante meter met EPS-korrels, gemiddeld 3m3 tot 6m3 aardgas per jaar wordt bespaard. Uw investering in EPS-korrels heeft u binnen drie tot zes jaar terugverdiend, alleen al omdat u jaarlijks minder stookkosten hoeft te betalen.

De lagere stookkosten komen doordat uw huis minder tocht. Dit levert direct meer wooncomfort op, maar dus ook een lagere energierekening. Een kruipruimte isoleren kan zelfs invloed hebben op het energielabel van uw huis. Dit heeft vervolgens weer invloed op de prijs van het huis. Daarmee levert een kruipruimte isolatie direct een waardevoller huis op.

Minder onderhoud

Door te isoleren, wordt uw woning duurzamer. Door vermindering van het vocht in uw huis raakt het leidingwerk in de kruipruimte niet aangetast. Dit scheelt u onderhoudsuitgaven. U bespaart ook kosten op vervanging van (kromtrekkende) vloeren en behang, omdat deze langer mee zullen gaan.

Waardeverhoging van uw woning

U krijgt een beter Energielabel waardoor de waarde van uw woning zal stijgen. Een goed geïsoleerde woning is uiteraard aantrekkelijker voor potentiële kopers dan een niet- geïsoleerde woning. De extra overwaarde op uw huis zal ongetwijfeld groter zijn dan de investering in isolatie.

Volg ons op: