• Standaard header

EPS-korrels aan laten brengen

Als specialist in het isoleren van kruipruimtes, helpt Kruipruimte Isolatie Noord u graag verder met het isoleren van uw kruipruimte en het verhelpen van de gevolgen van een vochtige kruipruimte. Dankzij onze werkwijze en ervaring zijn we in staat om uw kruipruimte duurzaam te isoleren.

EPS-korrels als duurzame isolatie

Er zijn verschillende manieren om uw vloer of uw kruipruimte te isoleren. Wij adviseren EPS-korrels omdat ze gemakkelijk zijn aan te brengen en het erg duurzaam is. Duurzaam in de zin dat het geen schade toebrengt aan het milieu, maar vooral omdat het de kruipruimte voor lange tijd isoleert. EPS-korrels (piepschuimkorrels) hebben een lange levensduur en behouden hun isolerende kracht dan ook voor meer dan vijftig jaar. Zo hoeft u de komende tijd geen aandacht te besteden aan de isolatie van uw kruipruimte.

EPS-korrels in de kruipruimte

Het aanbrengen van EPS-korrels in de kruipruimte levert veel voordelen op. De EPS-korrels zorgen dat de kruipruimte minder vochtig wordt. Daardoor gaat er minder warmte verloren en is de vloertemperatuur tot wel 4 graden Celsius hoger. Ook zijn de water- en cv-leidingen veel beter beschermd doordat er minder vocht in de ruimte aanwezig is.

Een ander groot voordeel van EPS-korrels in de kruipruimte is het feit dat de kruipruimte goed bereikbaar blijft. De EPS-korrels kunnen goed opzij geschoven worden om plaats te maken voor andere werkzaamheden, zoals onderhoud aan de fundering en het leidingwerk.

Specialist inschakelen

Kruipruimte Isolatie Noord voert als kruipruimte specialist veel kruipruimte isolaties uit. We helpen u daarom graag verder bij het aanbrengen van de EPS-korrels in uw kruipruimte. Bij het aanbrengen van de kruipruimte isolatie hanteren we altijd een vast werkwijze. Zo kunnen we de isolatie efficiënt uitvoeren en de kosten voor de isolatie beperkt houden.

De isolatie start met een goede inventarisatie. Voordat we uw kruipruimte gaan isoleren schatten we in hoeveel EPS-korrels er nodig zijn voor de isolatie. Dit doen we door de oppervlakte onder het huis te berekenen en dan rekening te houden met ongeveer 35-45 centimeter EPS-korrels. Ook controleren we de bereikbaarheid van de kruipruimte. Bij een ruime kruipruimte is het aanbrengen van EPS-korrels eenvoudiger dan bij een lage kruipruimte. Als we de informatie hebben die we nodig hebben, brengen we de blaasunits in stelling en zorgen we dat boven de vloer de rommel zo beperkt mogelijk blijft.

De specialisten kunnen vervolgens de kruipruimte vullen met EPS-korrels. De blaasunits zorgen ervoor dat de EPS-korrels op de juiste plek onder de vloer worden geplaatst. Ook op de slecht bereikbare plekken zorgen we dat er EPS-korrels komen te liggen. Zo wordt de hele kruipruimte geïsoleerd.

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder met de kruipruimte isolatie van uw huis of voor uw kantoor. Onderstaand kunt u in een beknopt formulier eenvoudig een offerte aanvragen!

  • * velden zijn verplicht.

Volg ons op:

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.